Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE O Home Alone είναι 38 ετών και αποκαλύπτει… (vid)
O Home Alone είναι 38 ετών και αποκαλύπτει… (vid)

O Home Alone είναι 38 ετών και αποκαλύπτει… (vid)

Αν και ο Μακόλεϊ Κάλκιν είχε πει πολλές φορές πως ενοχλείται που κάθε Χριστούγεννα προβάλλεται συνεχώς το «Μόνος στο Σπίτι», το οποίο έχει σταματήσει από καιρό να βλέπει, παραδέχθηκε πως είδε ξανά την ταινία με την σύντροφό του.

Ο 38χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλλον, όπου αποκάλυψε πως η Μπρέντα Σονγκ ήθελε πάρα πολύ φέτος να δουν μαζί την συγκεκριμένη ταινία, που τον έκανε το διασημότερο παιδί- ηθοποιό όλων των εποχών.

«Άλλαζε κανάλια και ξαφνικά πετυχαίνουμε την ταινία και λέει, “Ε, θέλεις να το δούμε;”. Της είπα, “Θέλεις να δεις το Home Alone με τον Μακόλεϊ Κάλκιν, έτσι δεν είναι;”. Και μου απαντάει, “Ναι!”», είπε γελώντας ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.

Όπως παραδέχθηκε, επειδή είναι ένα πολύ συχνό «φαινόμενο» να θέλουν οι κοπέλες του να δουν μαζί αυτές τις ταινίες, αυτή τη φορά αποφάσισε «να ενδώσει».

«Της έκανα τη χάρη. Τις περισσότερες φορές απλώς μουρμουρίζω τις ατάκες μου. Τι να πω, προφανώς ό,τι την κάνει να φτιάχνεται», είπε ο ηθοποιός, σημειώνοντας πως την περίοδο των γιορτών είναι πιο αναγνωρίσιμος παρά ποτέ.

Πηγή: politis.com.cy

Send this to a friend