Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα : Χειροπέδες σε πατέρα -Έβαζε τα παιδιά του να λένε κάλαντα
Λάρνακα : Χειροπέδες σε πατέρα -Έβαζε τα παιδιά του να λένε κάλαντα

Λάρνακα : Χειροπέδες σε πατέρα -Έβαζε τα παιδιά του να λένε κάλαντα

Στη Λάρνακα η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και τον πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, για αδικήματα που σχετίζονται με επαιτεία και πλανοδιοπώληση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας διενήργησαν σήμερα εκστρατεία για καταπολέμηση του φαινομένου της επαιτείας και της πλανοδιοπώλησης, τόσο στην λεωφόρο Αθηνών δηλαδή στην παραλία των Φοινικούδων όσο και στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το απόγευμα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων δύο ανήλικα παιδιά από την Ελλάδα τα οποία τραγουδούσαν τα κάλαντα στους περαστικούς ύστερα από προτροπή του πατέρα τους. Ο πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Στην λεωφόρο Αθηνών συνελήφθη ένας αλλοδαπός σε αναπηρική καρέκλα, χωρίς ωστόσο να έχει οποιαδήποτε αναπηρία, ο οποίος είναι γνωστός στην Αστυνομία για επαιτεία. Ο αλλοδαπός θα οδηγηθεί επίσης αύριο ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Η Αστυνομία συνέλαβε ακόμα ένα άνδρα και μία γυναίκα από την Ελλάδα οι οποίοι κατηγορήθηκαν για το αδίκημα της πλανοδιοπώλησης αφού πωλούσαν στους περαστικούς διάφορα αντικείμενα όπως εικόνες και key rings.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend