Home ΛΑΡΝΑΚΑ Έτσι θα γίνει το Radisson Larnaca Beach Resort
Έτσι θα γίνει το Radisson Larnaca Beach Resort

Έτσι θα γίνει το Radisson Larnaca Beach Resort

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης και επέκτασης του Princess Beach Hotel στη Λάρνακα, το οποίο θα μετατραπεί σε Radisson Larnaca Beach Resort.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο Beach Resort που θα δημιουργεί από τον Όμιλο Radisson Hotel, παγκοσμίως.

Το νέο τουριστικό συγκρότημα στην παραλιακή της Λάρνακας θα λειτουργήσει στο φθινόπωρο του 2018.

Το κόστος των εργασιών ανάπτυξης και ανακατασκευής του ξενοδοχείου ξεπερνά τα €20 εκατ.

Το θέρετρο αναμένεται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του ομίλου σε όλη τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

radissonbeachresort2

radissonbeachresort3

Το Radisson Larnaca Beach Resort θα διαθέτει 202 πολυτελή δωμάτια, standard, superior και junior suits,τρία εστιατόρια και δύο μπαρ, ενώ οι χώροι του θα είναι κατάλληλοι για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλους εορτασμούς.

radissonbeachresort4

 

radissonbeachresort5

Θα περιλαμβάνει επίσης εξωτερική πισίνα γλυκού νερού και παιδική πισίνα, γυμναστήριο, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι και αίθουσα spa, παιδικό κλαμπ, γήπεδο τένις, θαλάσσια σπορ και αίθουσα χορού.

radissonbeachresort6

radissonbeachresort7

Το Radisson Larnaca Beach Resort, ιδιοκτησίας της Quality Group, θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Κύπρο.

radissonbeachresort8

Το πρώτο Beach Resort του Ομίλου Radisson Hotel φιλοδοξεί να αναδειχθεί στο ιδανικό μέρος για στιγμές χαλάρωσης και αξέχαστες οικογενειακές διακοπές, καθώς και έναν προορισμός για όλο τον χρόνο.

radissonbeachresort9

 

radissonbeachresort10

Πηγή: InBusinessnews

Send this to a friend