Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ – Έκκληση αγάπης: Ζητούνται νονοί για 2 παιδάκια στη Λάρνακα
ΛΑΡΝΑΚΑ – Έκκληση αγάπης: Ζητούνται νονοί για 2 παιδάκια στη Λάρνακα

ΛΑΡΝΑΚΑ – Έκκληση αγάπης: Ζητούνται νονοί για 2 παιδάκια στη Λάρνακα

Έκκληση από την ομάδα «Αγκαλιάζω με αγάπη».-Ζητούνται νονοί για 2 παιδάκια ηλικίας 3 και 7 χρονών στη Λάρνακα- Ανάγκη για Βαπτιστικά ρούχα- Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου- Πως μπορείς και εσύ να βοηθήσεις

Η ομάδα «Αγκαλιάζω με αγάπη» δημιουργήθηκε πριν από περίπου 2 μήνες απαριθμεί πάνω από 10 χιλιάδες μέλη και έχει σαν στόχο να βοηθά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δημοσίευσε στη σελίδα της, ανάρτηση μητέρας που επιθυμεί να βαπτίσει τα παιδιά της 3 και 7 ετών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Μαρία Αντωνίου που έχει δημιουργήσει την ομάδα με δική της πρωτοβουλία μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρας της, ενημερωθήκαμε πως πρόκειται για ζευγάρι Ορθόδοξων Χριστιανών από την Ουκρανία που μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να βαπτίσει τα παιδιά του.

Από τη πρώτη στιγμή πολύς κόσμος εξέφρασε την επιθυμία να βαπτίσει τα 2 αγγελούδια ή ακόμα και να προσφέρει τα βαπτιστικά.

Η οικογένεια μένει στη Λάρνακα και θα προτιμηθούν άτομα από τη περιοχή διότι σκοπός είναι να αναπτύξουν μια σωστή σχέση με τα παιδιά.

Η οικογένεια έχει τους βαπτιστικούς σταυρούς και δεν ζητά χρήματα. Ζητά 2 ανθρώπους που θα πάρουν τα παιδιά στην εκκλησία να τα βαφτίσουν και να είναι πραγματικοί νονοί για τα παιδιά τους.

Επιθυμία της ομάδας «Αγκαλιάζω με αγάπη» είναι με τη βοήθεια του κόσμου να γίνει μια ολοκληρωμένη βάφτιση, με βαφτιστικά, μπομπονιέρες και ένα τραπέζι για την οικογένεια.

Αν και εσύ θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να επικοινωνήσεις στέλλοντας μήνυμα στη σελίδα της ομάδας «Αγκαλιάζω με αγάπη», στο Facebook.

Σκοπός της ομάδας είναι να βοηθά συνανθρώπους μας προσφέροντας στον καθένα ότι έχει ανάγκη, είτε πρόκειται για ρούχα, παπούτσια έπιπλά .κτλ

Πηγή : Cyprus Times

Send this to a friend