Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο
Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο

Πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και την Τετάρτη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα και το βράδυ πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend