Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κυρίως αίθριος ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Κυρίως αίθριος ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Κυρίως αίθριος ο καιρός – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια τοπικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Send this to a friend