Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Συγκινεί το χριστουγεννιάτικο σποτ με τη ζωή ενός πασίγνωστου σταρ [βίντεο]
Συγκινεί το χριστουγεννιάτικο σποτ με τη ζωή ενός πασίγνωστου σταρ [βίντεο]

Συγκινεί το χριστουγεννιάτικο σποτ με τη ζωή ενός πασίγνωστου σταρ [βίντεο]

Κάθε χρόνο η αλυσίδα βρετανικών καταστημάτων John Lewis μας χαρίζει ένα χριστουγεννιάτικο σποτ που συγκινεί τους πάντες. Και φέτος η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της εταιρείας κάνει μια αναδρομή στη ζωή ενός μεγάλου σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ο λόγος για τον Sir Elton John, που φέτος πρωταγωνιστεί στο γιορτινό σποτ των John Lewis και τον βλέπουμε σε όλα τα στάδια της ζωής του: από όταν ήταν μικρό παιδί, μέχρι σήμερα που γνωρίζει την αποθέωση στις live εμφανίσεις του.

Και όλα ξεκινούν όταν ο μικρός Elton λαμβάνει ως δώρο το πιάνο της γιαγιάς του και έτσι ξεκινά το μαγευτικό του ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.

Συνολικά τρεις ηθοποιοί ενσαρκώνουν τον σταρ στο σποτ σε διαφορετικές φάσεις της ζωής του: o  Simon Burbage, ο Oliver Marshall και ο Brandon Stein.

O ίδιος ο Elton είπε για αυτό το συγκινητικό σποτ: “Η χριστουγεννιάτικη καμπάνια του John Lewis έχει πολλές ζεστές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου. Το πιάνο της γιαγιάς μου, σηματοδοτεί την στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι φανταστική και λάτρεψα κάθε στιγμή της” και ανέβασε στο Instagram και μια φωτογραφία από το σποτ.

 

 

"]

Send this to a friend