Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φόνος Γκάρι: Η ένταση στο δικαστήριο και το απειλητικό τηλεφώνημα
Φόνος Γκάρι: Η ένταση στο δικαστήριο και το απειλητικό τηλεφώνημα

Φόνος Γκάρι: Η ένταση στο δικαστήριο και το απειλητικό τηλεφώνημα

Συνεχίζεται στο επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου η εξέταση της ανακριτικής ομάδας για τη δολοφονία του Γκάρι Χριστοδούλου στην Αγία Νάπα. 

Προηγήθηκε ένταση μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης και του επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας καθώς ο πρώτος άσκησε κριτική στο έργο της Αστυνομίας για καθυστέρηση εξέτασης τηλεφωνικών αριθμών, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μαρίνου Παυλικκά.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής το θύμα ήταν γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών και φίλος ενός εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση του τετραπλού φονικού

Το θύμα δέχθηκε λίγες μέρες πριν τηλεφώνημα στο οποίο απειλήθηκε: “Σταμάτα να δουλεύκεις για τον **** (άτομο που εμπλέκεται στο τετραπλό φονικό) γιατί θα σε βγάλω εκτός παιχνιδιού”

Από ανάλυση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων διαφάνηκε ότι το θύμα δέχθηκε το βράδυ του φόνου τηλεφώνημα από τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο αγόρασαν οι ύποπτοι.

Αναμένεται να ζητηθεί το δικαστήριο να εκδώσει εναντίον τους διάταγμα Οκταήμερης κράτησης

Οι τέσσερεις ύποπτου αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Ερωτήθηκε ο υπεύθυνος της ανακριτικής ομάδας αν γνωρίζει τον φυσικό αυτουργό και απάντησε αρνητικά.

Επίσης, θα ληφθούν συνολικά 36 καταθέσεις από την Αστυνομία Καταθέσεις θα ληφθούν από πρόσωπα που στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης είτε άμεσα είτε έμμεσα σχετίζονται με τους υπόπτους.

Οι ύποπτοι διερευνώνται από την νύχτα του φόνου ενώ ο ανακριτής εξακρίβωσε ότι οι ύποπτοι εξετάζονται για ηθική αυτουργία.

Ο συνήγορος του ενός εκ των 4 υπόπτων ζήτησε αντίγραφα όλων τον μαρτυριών που δόθηκαν από τον πελάτη του επικαλούμενος νομολογιά του 2012.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend