Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Φίλοι” του Γκάρι,του έστησαν καρτέρι θανάτου–Διασύνδεση με 4πλο
“Φίλοι” του Γκάρι,του έστησαν καρτέρι θανάτου–Διασύνδεση με 4πλο

“Φίλοι” του Γκάρι,του έστησαν καρτέρι θανάτου–Διασύνδεση με 4πλο

Ενώπιον Δικαστηρίου ξετυλίγεται πλέον το κουβάρι της ενέδρας θανάτου στον Γκάρι Χριστοδούλου το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, το θύμα παγιδεύτηκε από πρόσωπο που γνώριζε και εμπιστευόταν το οποίο τον καθοδήγησε τηλεφωνικά μέσω συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού, στο σημείο που βρέθηκε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητό του, όπου άγνωστα πρόσωπα του έστησαν καρτέρι θανάτου, φονεύοντάς τον με πυροβόλο όπλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης, το θύμα ήταν γνωστό άτομο της νύκτας και φίλος του Παναγιώτης Πένταυκα, ο οποίος αποτελούσε όπως είπε «θανάσιμο εχθρό» του Φάνου Καλοψιδιώτη και καταδικάστηκε ισόβια.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, τον περασμένο Μάιο ο πρώτος εκ των τεσσάρων υπόπτων είχε πλησιάσει οδηγό λιμουζίνας που διαφημίζει την επιχείρηση του Πένταυκα και τον απείλησε ότι θα τον “καθαρίσει”.Απαίτησε μάλιστα να σταματήσει να παίρνει πελάτες στην επχείρηση του Πένταυκα.

Το βράδυ του φόνου υπήρξε απειλητικό τηλεφώνημα από άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης ζήτησε να σταματήσει να δουλεύει για την επιχείρηση του Πένταυκα, αλλιώς “θα τον έβγαζαν εκτός παιχνιδιού”. Τόσο το θύμα όσο και ο οδηγός της λιμουζίνας επιβεβαίωσαν την πληροφορία αυτή που παρουσίασε ενώπιον Δικαστηρίου ο ανακριτής της υπόθεσης ωστόσο αρνήθηκαν να υποβάλουν καταγγελία προς διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως προέκυψε απ’ αυτήν την ακολουθία, ο πρώτος ύποπτος ήταν το πρόσωπο που θεωρήθηκε ύποπτο και κλήθηκε άμεσα για ανάκριση στην Αστυνομία της Αγίας Νάπας.

Και οι 4 ύποπτοι παρουσίασαν άλλοθι για το βράδυ του φόνου και αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής 75 καταθέσεις και ελέγχθηκαν πάνω από 50 υποστατικά στην Αγία Νάπα. Έχει παραληφθεί για περαιτέρω έρευνες υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι αναζητείται ακόμη το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε το βράδυ του φόνου καθώς και τα σχετικά φυσίγγια. Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, το Δικαστήριο επέβαλε 8μερη προσωποκράτηση και στους 4.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend