Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες»
«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες»

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες»

Γυναίκες κάθε σωματότυπου πρωταγωνιστούν στην εκστρατεία «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες» προβάλλοντας μια όμορφη και πολύ αληθινή εικόνα.

Αυτή η εκστρατεία θέλει να μας αποδείξει ότι τα πραγματικά γυναικεία σώματα, έχουν ατέλειες, παραπανίσια κιλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρεπόμαστε για αυτό. Αντιθέτως, οφείλουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας, το πρόσωπο και το σώμα μας, έτσι όπως ακριβώς είναι, με περίσσεια αυτοπεποίθηση.

Χρησιμοποιώντας και προβάλλοντας με θάρρος τη διαφορετικότητα μας, καταργούμε τις παγιωμένες αντιλήψεις περί «τέλειας ομορφιάς» και εμπνέουμε χιλιάδες γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

Η διαφορετικότητα μας, μας κάνει μοναδικές. Όλες οι γυναίκες είμαστε όμορφες και η δύναμή μας, είναι ο χαρακτήρας μας. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει το «Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες», το οποίο είναι έμπνευση των δημοσιογράφων της εκπομπής«Follow» στον ΑΝΤ1. Η εκστρατεία  δημιουργήθηκε επειδή μας ανησυχούσε ο τρόπος που η κοινωνία μας βλέπει τις γυναίκες, αλλά και οι αδιάκοπες συγκρίσεις που κάνουμε εμείς οι ίδιες στο μυαλό μας, με βάση τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στόχος της εκστρατείας μας, κάθε γυναίκα να αγαπήσει αυτό που είναι και όχι αυτό που θα ήθελε να είναι. Ας γιορτάσουμε τη μοναδική μας ομορφιά σήμερα αλλά και κάθε μέρα!!!.

Δείτε το βίντεο:

 


IMG-1868

IMG-1955

IMG-2008

IMG-2023

IMG-2037

IMG-2039

IMG-2044

IMG-2051

Πηγή: ant1iwo.com

Send this to a friend