Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση από τη Σκαλιώτισσα

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ετοιμάζεται με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια να υποδεχτεί σήμερα το μεσημέρι την Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, σε μία λαμπρή τελετή, αντάξια της τεράστιας συμβολικής σημασίας  του.

Η παραλαβή της Φλόγας έγινε σε ειδική εκδήλωση την περασμένη Κυριακή. Τη Φλόγα παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, Κώστας Παναγόπουλος, στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, Κώστα Ντάλτα.

Η Φλόγα τοποθετήθηκε στο Μουσείο του Μαραθώνα, από όπου θα την παραλάβει σήμερα αντιπροσωπεία για να την μεταφέρει στη Λάρνακα.

Η Φλόγα θα «ταξιδέψει» από την Αθήνα με πτήση της Aegean, επίσημου χορηγού του Διεθνούς Μαραθωνίου, όπου θα υπάρξει μία λιτή υποδοχή στο παλιό αεροδρόμιο.

Στις 4:45 θα ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία από το αεροδρόμιο, με κατεύθυνση τις Φοινικούδες. Πρώτος λαμπαδηδρόμος στην πορεία αυτή θα είναι ο Υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης.

Στη λαμπαδηδρομία θα συμμετάσχουν δρομείς και εκπρόσωποι των φορέων που στηρίζουν έμπρακτα τον Διεθνή Μαραθώνιο, αλλά και  φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Στις 6 στο θεατράκι των Φοινικούδων θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης και θα κορυφωθεί με την άφιξη της Φλόγας λίγα λεπτά αργότερα.

 

Η Πετρολίνα, πραγματοποιεί στις 6 σήμερα στο ξενοδοχείο Radisson Blu,  εκδήλωση με Θέμα: Απολογισμός και  τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές και υποστηρικτές που βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνας.

 

Με την ευκαιρία του δεκαπενθήμερου Σκαλιώτικης Ερασιτεχνικής Δημιουργίας,  στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο, η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης, θα πραγματοποιήσει την Αντικατοχική συναυλία «Λίγο ακόμα»,

για την 35η επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Send this to a friend