Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Σε Ρωσία και Στοκχόλμη το πολυτελές θέρετρο της Λάρνακας
Σε Ρωσία και Στοκχόλμη το πολυτελές θέρετρο της Λάρνακας

Σε Ρωσία και Στοκχόλμη το πολυτελές θέρετρο της Λάρνακας

Ο λόγος για το Eden Seniors Resort στη Λάρνακα, του οποίου Διευθυντής και Διοικητικό Προσωπικό βρέθηκαν σε σημαντικές εκθέσεις σε Μόσχα και Στοκχόλμη.

Αυτούσιο το δελτίο Τύπου του ξενοδοχείου σχετικά με τις δραστηριότητες τους:

Τον Οκτώβρη 2018 είχαμε την «Εκστρατεία Προώθησης» για το θέρετρο μας. Ο Γενικός Διευθυντής και Διοικητικό Προσωπικό έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις.

Ο 1ος μας προορισμός στο “Seniormässan 2018” στις 02-04 Οκτωβρίου, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Η εμπορική έκθεση αυτή απευθύνεται σε δραστήριους και ηλικιωμένους ακροατές και είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για όσους θέλουν να ζήσουν μια δραστήρια ζωή και να ανακαλύψουν κάτι καινούργιο και κυρίως για εκείνους που είναι 55 ετών και άνω. Εκεί συμμετέχουν εκθέτες με πολλά διαφορετικά θέματα: Ταξίδια, Υγεία, Ομορφιά, Ευεξία, Πολιτισμός, Τεχνολογία και πολλά άλλα.

Ο 2ος μας προορισμός έλαβε μέρος στη Μόσχα, Ρωσία, στις 26-27 Οκτωβρίου, στο “Med Show 2018” η οποία είναι η κορυφαία εξειδικευμένη έκθεση Ιατρικού Τουρισμού της Ρωσίας που απευθύνεται άμεσα στους ασθενείς, πράκτορες και τους μεσολαβητές. Το MedShow είναι ένα επαγγελματικό γεγονός με ιδιαίτερα τοποθετημένη προώθηση που φέρνει σε άμεση επαφή κλινικές, θέρετρα και παρόχους ιατρικού τουρισμού με τους υποψήφιους Ρώσους ασθενείς και επαγγελματίες πράκτορες.

Στη Ρωσία, συμμετείχαμε επίσης σε συνεργασία με τον Φορέα Προώθησης Υπηρεσιών της Υγείας της Κύπρου στο “Φόρουμ Επιχειρήσεων Υγείας & Ευεξίας Ρωσίας-Κύπρου” στις 25 Οκτωβρίου στη Μόσχα. Ο κύριος στόχος του Επιχειρηματικού Φόρουμ ήταν η προώθηση της Κύπρου ως ιδανικός προορισμός υγείας και ευεξίας για τους Ρώσους τουρίστες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τη συμμετοχή των δημοσιογράφων συνέντευξης Τύπου, επαγγελματικές συναντήσεις Επιχείρηση με Επιχείρηση καθώς και επιτόπου επισκέψεις και επαφές σε ιατρικά κέντρα στη Μόσχα για τη διερεύνηση πιθανών εταιρικών συνεργασιών.



Send this to a friend