Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι αθλητές της Ανόρθωσις στην Αθήνα και τον Μαραθώνιο
Οι αθλητές της Ανόρθωσις στην Αθήνα και τον Μαραθώνιο

Οι αθλητές της Ανόρθωσις στην Αθήνα και τον Μαραθώνιο

Διαβάστε την ανάρτηση του τμήματος δρομέων Ανόρθωσις Αμμοχώστου :

Βρισκόμαστε στη μητρόπολη του Ελληνισμού, εδώ από όπου πέρσι έγινε η αρχή για το τμήμα μας. Αυτή τη χρονιά στην Αθήνα είμαστε πιο δυνατοί, πιο πολλοί και πιο αποφασισμένοι. Οι αθλητές μας μετά από πολλά χιλιόμετρα προετοιμασίας είναι έτοιμοι να τρέξουν σε ένα από τους πιο δύσκολους μαραθώνιους του κόσμου όπου ο τερματισμός και μόνο θεωρείται στόχος ζωής για δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Ανάμεσα σε 19.000 δρομείς και εκατομμύρια θεατές και τηλεθεατές οι δρομείς μας θα τρέξουν για το σήμα στη καρδιά, θα τρέξουν για να κάνουν γνωστή την Αμμόχωστο και για να κάνουν ξανά τον κόσμο της Ανόρθωσης περήφανο.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας θεωρείται η κορωνίδα των μαραθώνιων του κόσμου. Η αποστολή του τμήματος μας ενόψει του αυριανού Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας Athens Classic Marathon παρέλαβε τη συμμετοχή της και ετοιμάζεται για να καταθέσει ψυχή και σώμα στον πιο δύσκολο αγώνα δρόμου της υφηλίου.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους:

Γιώτα Τσιαούκκα
Όλγα Κυπρή
Μάριο Γενακρίτη
Στέφανο Κέρκη
Ανδρέα Σεργίου
Αντώνη Χαλκά
Σταύρο Χατζησπύρου
Σπυρίδωνα Χατζησπύρου

Με κινητήριο μας δύναμη τις αξίες που αντιπροσωπεύει η φανέλα που έχουμε τη τιμή να φοράμε και για 1911 λόγους είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Send this to a friend