Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Περιοχές που επηρεάζονται από τη σημερινή βροχόπτωση στην Κύπρο
Περιοχές που επηρεάζονται από τη σημερινή βροχόπτωση στην Κύπρο

Περιοχές που επηρεάζονται από τη σημερινή βροχόπτωση στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση και βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Από το μεσημέρι και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά και τοπικά στα νότια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα ανατολικά παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα νότια παράλια, γύρω στους 15 στα βόρεια παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Send this to a friend