Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Συμπολίτες αρπάξτε την ευκαιρία και ενταχθείτε στην οικογένεια της Emirates
Συμπολίτες αρπάξτε την ευκαιρία και ενταχθείτε στην οικογένεια της Emirates

Συμπολίτες αρπάξτε την ευκαιρία και ενταχθείτε στην οικογένεια της Emirates

Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία έρχεται στην Κύπρο για να προσλάβει μέλη για το πλήρωμά της

Μόνο λίγες ημέρες έμειναν για το Open Day Event της Emirates στην Λάρνακα, στις 10 Νοεμβρίου, και πολλοί νέοι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον κλάδο της αεροπλοΐας, συμμετέχοντας στην εκδήλωση. Όσοι επιλεγούν θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αρχίσουν ή να συνεχίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και ταυτόχρονα να εξερευνήσουν τον κόσμο, μέσω των 86 χωρών και των 161 προορισμών όπου ταξιδεύει η Emirates.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sentido Beach, στην Λάρνακα. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι παρόντες στον χώρο στις 8:00 το πρωί, φέρνοντας μαζί τους ένα ενημερωμένο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά άνδρες και γυναίκες για να καλύψουν τις νέες θέσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της Emirates, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης προσθήκης νέων δρομολογίων. Το στελεχιακό προσωπικό της Emirates αποτελείται από ταλαντούχους άνδρες και γυναίκες από περισσότερες από 160 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και περισσότερων από 80 Κυπρίων.

Στο πλήρωμα καμπίνας προσφέρεται ένα πλήρες πακέτο απασχόλησης, το οποίο περιλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος παροχών, όπως αφορολόγητο εισόδημα, δωρεάν καταλύματα υψηλού επιπέδου στο Ντουμπάι, δωρεάν μεταφορά από και προς την εργασία, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη και περίθαλψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι. Παράλληλα, προσφέρονται ελκυστικά πακέτα για καλοκαιρινά ταξίδια, τόσο για τους ίδιους τους εργαζομένους, όσο και για την οικογένεια και τους φίλους τους, στο συνεχώς αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates στις έξι ηπείρους.

Παρόλο που δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία, υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για να ληφθούν υπόψη οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων. Σε αυτά περιλαμβάνεται οι υποψήφιοι να είναι τουλάχιστον 21 ετών κατά την στιγμή της ένταξης τους και να έχουν ύψος (με τεντωμένα τα χέρια) που να φτάνει στα 212 cm όταν στέκονται στις μύτες των ποδιών τους.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τους όρους για τη διαδικασία επιλογής, καθώς και τα οφέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών μπορούν να βρεθούν στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Η εκδήλωση είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Κύπριους να ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους στον κλάδο των αερομεταφορών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πρόσληψης και τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.emirates.com/pilots.

Περισσότερα στο: http://alphanews.live/cyprus/arpaxe-ten-eykairia-kai-entaxoy-sten-oikogeneia-tes-emirates

Send this to a friend