Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE “Δέσποινα Βανδή: «Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»”
“Δέσποινα Βανδή: «Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»”

“Δέσποινα Βανδή: «Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»”

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και για τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε μία φορά κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας.

«Μία φορά μου έχει συμβεί. Όχι κάτι χοντρό. Στη συνέχεια από κανέναν!», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη δηλώνοντας ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ. «Οταν πρωτογνώρισα τον Ντέμη πρέπει να παραδεχτώ ότι με τρόμαξε. Με τρόμαξε η προσωπικότητα του. Εξέπεμπε άφθονο δυναμισμό. Αυτός ο δυναμισμός με ανάγκασε εκ των πραγμάτων να τον προσεγγίσω σιγά-σιγά. Να τον ακουμπάω προσεκτικά. Πώς να σου εξηγήσω;», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Ηταν φόβος!», σχολίασε ο δημοσιογράφος με την τραγουδίστρια να απαντά: «Οχι φόβος αλλά ας πούμε δέος. Κάπως έτσι προχωρήσαμε. Στην αρχή με λίγα αγκαλιάσματα. Αργότερα με περισσότερα. Στο τέλος ολοκληρωτικά.»

«Θέλεις να πεις ότι η σχέση δεν ήταν αυτό που λέμε ακαριαίος φλογερός έρωτας με την πρώτη ματιά. Μπαμ και κάτω», ρωτήθηκε. «Αυτά τα μπαμ τις περισσότερες φορές καταλήγουν και μπουμ στην αρχή λατρείες και στη συνέχεια άντε γεια», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Send this to a friend