Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Συγκλονίζει η ιστορία Κύπριου ποδοσφαιριστή – Το πρόβλημα υγείας που του τερμάτισε την καριέρα – VIDEO
Συγκλονίζει η ιστορία Κύπριου ποδοσφαιριστή – Το πρόβλημα υγείας που του τερμάτισε την καριέρα – VIDEO

Συγκλονίζει η ιστορία Κύπριου ποδοσφαιριστή – Το πρόβλημα υγείας που του τερμάτισε την καριέρα – VIDEO

Πριν απο τέσσερις μήνες όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία ήταν αρχηγός της κυπριακής ομάδας πρώτης κατηγορίας. Πλέον δεν παίζει ποδόσφαιρο και στα 27 του χρόνια στέλνει το δικό του μήνυμα, αφού ο αδελφός του, στα 23 του χρόνια διαγνώστηκε επίσης με πρόβλημα στην καρδία.

Ο Παναγιώτης Φραγκέσκου από καθαρά θέμα τύχης διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδία, κάτι που απέβη μοιραίο για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής βρεθηκε στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του Σταύρου Κυπριανού και της Σταυριανής Κωνσταντίνου και μίλησε για το πως διέγνωσε το πρόβλημα υγείας του.

Όπως εξήγησε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν είχε κανένα σύμπτωμα. Δυστυχώς εντοπίστηκε και ο αδελφός του, επίσης ποδοσφαιριστής με πρόβλημα στην καρδία, πριν από μόλις μια βδομάδα, στα 23 του χρόνια.

Όπως είπε στην εκπομπή του ΡΙΚ ο Παναγιώτης Φραγκέσκου θα κάνουν τεστ γενετικής για να δουν κατά πόσο αυτό είναι κάτι που φέρουν εκ γενετής, παρόλο που ακόμα ένας παίκτης της ομάδας τους, ο Λοϊζίδης διεγνώστη με πρόβλημα στην καρδιά.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Φραγκέσκου προς όλους είναι σαφέστατο: «Να πάνε να κάνουν εξειδικευμένες εξετάσεις γιατί καρδία είναι μόνο μία».

Ένα μεγάλο μπράβο έστειλε η Αναστασία Παπαδοπούλου στον Παναγιώτη Φραγκέσκου σχετικά μνε τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός του.

Όπως έγραψε: «Παρακολουθώ τώρα στην εκπομπή Πρώτη Ενημέρωση τον Παναγιώτη Φραγκίσκου, ποδοσφαιριστής ο οποίος τυχαία ανακάλυψε πρόβλημα υγείας το οποίο τερμάτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αντί να βλέπω αυτό που συνηθίσαμε και αναμένουμε, δηλαδή ένα άτομο με πίκρα, παράπονο και ατομισμό βλέπω έναν αξιοθαύμαστο νέο. Έναν άνθρωπο ο οποίος βλέπει πέραν των προσωπικών του περιστάσεων και όπως λέει έχει βάλει στόχο ζωής του να ενημερώσει, να επηρεάσει και να αλλάξει διαδικασίες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές άλλων παιδιών. Σπάνια συμπεριφορά, αξιοθαύμαστη και αξιομίμητη. Μακάρι πολύ περισσότεροι από εμάς να αντιμετωπίζαμε με την ίδια ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία τις αναποδιέστης ζωής. Ελπίζω να εισακουστεί από τις αρμόδιες αθλητικές ομοσπονδίες και κυρίως από όλους τους γονείς. Μπράβο του και σε ευχαριστούμε Παναγιώτη.
Και μπράβο Σταύρος Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου που φέρνετε στην επιφάνεια τέτοια θέματα και τέτοια άτομα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend