Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η συμπολίτισσα μας με τον “μαγικό φακό” μας καλεί στα εγκαίνια του καταστήματος της
Η συμπολίτισσα μας με τον “μαγικό φακό” μας καλεί στα εγκαίνια του καταστήματος της

Η συμπολίτισσα μας με τον “μαγικό φακό” μας καλεί στα εγκαίνια του καταστήματος της

”Με μεγάλη μου χαρά σας προσκαλώ στα εγκαίνια του καταστήματος μου. Θα χαρώ να σας δω και να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλα τα δύσκολα και εύκολα βήματα για να καταλήξω εδώ που είμαι σήμερα. Τα εγκαίνια θα τιμήσει ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης και θα ακολουθήσει Αγιασμός. Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσω δείγματα της τελευταίας μου δουλειάς.

 

Με πολύ αγάπη χαρίζω -10% σε όλα τα πακέτα που προσφέρω, μόνο τη μέρα αυτή.

 

*τσιμπήματα, ποτά και φυσικά μουσική”

 

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ :

 

https://www.facebook.com/events/266648343984674/?action_history=%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22messaging%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22attachment%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A%7B%7D%7D]%22

 

Η Άντρια Ηλία γεννήθηκε στη Λάρνακα και είναι πλέον μια ενθουσιώδης φωτογράφος με εντυπωσιακό πορτφόλιο. Από τότε που θυμάται τον εαυτό της κρατάει μια φωτογραφική και απαθανατίζει το κόσμο…

Είναι απόφοιτη του Alexander College, του 2013, των κλάδων BA (Hons) Graphic Design και MA Photography. Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια φωτογραφίας σε Κύπρο και εξωτερικό.

 

Εκτός από τη λήψη φωτογραφιών από ανθρώπους γενικότερα, φωτογραφίζει ίσως την πιο σημαντική στιγμή της ζωής… τη στιγμή της γέννησης και δημιουργεί σκέψεις που προκαλούν δέος γιατί η γέννηση ενός παιδιού είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου.

 

Η δουλειά της είναι γεμάτη με ένα εκλεκτικό μείγμα φωτογραφιών από γεννήσεις, εγκυμοσύνης, νεογέννητα, οικογενειακές φωτογραφίσεις σε τοπία αλλά και από φωτογραφίσεις γάμου και βάπτισης.

 

 

 

Οι φωτογραφίες της έχουν την δική τους αυθεντική ομορφιά. Οι ατμόσφαιρες, τα χρώματα και οι συνθέσεις στην κάθε μια αντανακλούν με χαρά την πραγματικότητα της ζωής. Νεαρή αλλά πολύ δραστήρια και ταλαντούχα πλέον κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Το επόμενο της επαγγελματικό βήμα θα έρθει ανοίγοντας το πρώτο της στούντιο φωτογραφίας στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Αραδίππου. To Σάββατο στις 27 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα μεγάλο όνειρό της. Τα εγκαίνια θα τιμήσει ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης και θα ακολουθήσει ασφαλώς ο Αγιασμός. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά δείγματα της τελευταίας της δουλειάς η οποία η Άντρια Ηλία επιμελώς θα εκθέσει και παρουσιάσει εντός του νέου της προσωπικού χώρου.

 

Έμπνευσή της, η ζωή και ο κόσμος της. Η φύση, τα χρώματα και η ήχοι της. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γραφίστας σε εταιρεία παγκύπριας εμβέλειας και πλέον είναι δημιουργός του στούντιο φωτογραφίάς της Andria Elia Photography studio.

 

Facebook Page:

https://www.facebook.com/andriaelia.photography/

 

Send this to a friend