Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη ο 3χρονος Λούσιο!
Κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη ο 3χρονος Λούσιο!

Κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη ο 3χρονος Λούσιο!

Κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη ο 3χρονος Λούσιο – Βγήκε νικητής από την θεραπεία στην οποία υπεβλήθη στις ΗΠΑ –  Είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου η οποία απαιτούσε πολυδάπανη θεραπεία στις ΗΠΑ – Η ιστορία του ευαισθητοποίησε τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο ανά την Κύπρο

Νικητής στην πιο μεγάλη μάχη ο Λούσιο Φούσκο. Το 3χρονο αγοράκι, γιος του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Φούσκο του οποίου η ιστορία ευαισθητοποίησε το παγκύπριο, κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του.

Το χαρμόσυνο νέο κοινοποίησε με ανακοίνωσή της η Νέα Σαλαμίνα, αναφέροντας ότι «ο Lucio είναι καλά στην υγεία του, βγαίνοντας νικητής στη δική του αναμέτρηση!»

Ο μικρός Λούσιο είχε διαγνωστεί με νευροβλάστωμα, μια μορφή καρκίνου η οποία απαιτούσε πολυδάπανη θεραπεία στις ΗΠΑ. Στο άκουσμα της είδησης κινητοποιήθηκε σύσσωμος ο αθλητικός και όχι μόνο κόσμος της Κύπρου ενισχύοντας οικονομικά την θεραπεία του.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και η οικογένεια του Emiliano Fusco θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλο τον κόσμο αλλά και όλα τα σωματεία που είχαν βοηθήσει στη μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων για τον μικρό Lucio.

O Lucio είναι καλά στην υγεία του, βγαίνοντας νικητής στη δική του αναμέτρηση!

Ο Lucio έχει δώσει ένα μεγάλο μάθημα σε όλους μας, ότι το ποδόσφαιρο ενώνει και ότι ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά!

Ένα μικρό δώρο από όλη την οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, είναι οι δύο φανέλες που στάλθηκαν στην Αργεντινή, με τυπωμένο το όνομα του Lucio.»

Πηγή: cyprustimes

 

 

Send this to a friend