Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό οι Κύπριοι κατά της αδικίας και της ακρίβειας
Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό οι Κύπριοι κατά της αδικίας και της ακρίβειας

Ετοιμάζονται για ξεσηκωμό οι Κύπριοι κατά της αδικίας και της ακρίβειας

Έφθασε ο κόμπος στο χτένι για τους απλούς πολίτες της Κύπρου που γονάτισαν μπροστά στην ακρίβεια και αδικία που υπάρχει στον τόπο μας – Μέσο του διαδικτύου προετοιμάζονται για μεγάλη διαμαρτυρία 

Για τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που δεν το πήραν είδηση, μεγάλη ομάδα απλών πολιτών προετοιμάζεται για ξεσηκωμό, ενάντια στην αδικία και την ακρίβεια.

Ο κόμπος για τους πολίτες έφθασε στο χτένι μετά και τις τελευταίες αυξήσεις στο ηλεκτρικόρεύμα, τις αυξήσεις στα καύσιμα και την αποφυλάκιση των vip κρατουμένων.

Στην ομάδα «Παγκύπρια ομάδα διαμαρτυρίας εναντίον της αδικίας και της ακρίβειας» που δημιουργήθηκε μόλις πριν από δέκα μέρες σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης και αριθμεί κιόλας 10 χιλιάδες πρόσωπα, ο κόσμος ενώνεται και ετοιμάζεται να αντιδράσει δυναμικά.

Όπως αναφέρεται «σκοπός της δημιουργίας αυτής της ομάδας, είναι να υπάρξει συσπείρωση όλων των πολιτών αυτού του τόπου, με ενεργό τρόπο, ώστε να διεκδικήσουμε και διαμαρτυρηθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο (Δημοκρατικό και Ειρηνικό) απέναντι στην ανεξέλεγκτη Ακρίβεια, την Αδικία που νιώθουμε σαν πολίτες και την Ανεπίτρεπτη Αισχροκέρδεια που γίνεται εις βάρος όλων μας».

Πηγή: Cyprus Times

Send this to a friend