Home ΛΑΡΝΑΚΑ Με ευτελή υλικά τα υποστατικά απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο
Με ευτελή υλικά τα υποστατικά απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο

Με ευτελή υλικά τα υποστατικά απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, Εγκλωβισμένων, Αγνοουμένων και Παθόντων  Σκεύη Κουκουμά και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών κύριος Μάκης Οικονομίδης επισκέφθηκαν τους επαγγελματίες που διατηρούν υποστατικά σε τουρκοκυπριακή γη απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν λειτουργοί της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών  και ο Συντονιστής Πόλης του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου Χρίστος Νικολάου.

Το ζήτημα της συνάντησης ήταν το καθεστώς των συγκεκριμένων καταστημάτων και οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν τα συγκεκριμένα υποστατικά που είναι κατασκευασμένα με ευτελή υλικά να διαμορφωθούν ώστε να συμβαδίζουν με τις ανάγκες και την εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Οικονομίδης στα πλαίσια των προσπαθειών της Υπηρεσίας Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών να στηρίξουν τον προσφυγικό κόσμο, άκουσε τις απόψεις των επηρεαζόμενων και έδωσε συγκεκριμένες υπαλλακτικές ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν τα καταστήματα τους συμβαδίζοντας όμως με τις σημερινές πολεοδομικές απαιτήσεις.

Ως ΑΚΕΛ θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ζήτημα, με στόχο να αντιμετωπιστεί  με τρόπο ώστε να εξυπηρετείται η προσπάθεια του Δήμου για αναδιαμόρφωση της περιοχής και ταυτόχρονα να μην θυματοποιηθούν οι πρόσφυγες στους οποίους δόθηκε η γη μετά την εισβολή ώστε να επαναδραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.

Send this to a friend