Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη πέφτει η αυλαία του 13 Μεσαιωνικού Φεστιβάλ
Με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη πέφτει η αυλαία του 13 Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

Με συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη πέφτει η αυλαία του 13 Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

O επίλογος για το 13ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ γράφεται απόψε, Σάββατο 20 Οκτωβρίου, με την συναυλία του Μιχάλης Χατζηγιάννης “Αγγίγματα ψυχής”

Ένας από τους πιο δημοφιλείς σύγχρονους τραγουδιστές, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσιάζει τα «Αγγίγματα ψυχής»…μια συναυλία – έκπληξη, με τραγούδια εκτός του καθιερωμένου ρεπερτορίου του.

Με επιλογές σπουδαίων τραγουδιών από τη Μεσαιωνική και τη σύγχρονηπαράδοση της Κύπρου αλλά και άλλων περιοχών του Ελληνισμού, περνώντας μέσα από τα τραγούδια των Τσιτσάνη και Βαμβακάρη, ολοκληρώνει τη διαδρομή καταλήγοντας με συνθέσεις μεγάλων σύγχρονων συνθετών όπως οι Μ. Χατζιδάκις, Στ. Κουγιουμτζής, Στ. Ξαρχάκος, Μ. Θεοδωράκης, Στ. Κραουνάκης κλπ.

Μαζί του μιά σημαντική ανερχόμενη τραγουδίστρια που σίγουρα θα αφήσει τη δική της σφραγίδα στην ελληνική μουσική σκηνή, η Κατερίνα Παράσχου.

Τους τραγουδιστές συνοδεύει 7μελές μουσικό σχήμα σε ενορχηστρώσεις και διεύθυνση υπό τον Άδμητο Πιτσιλλίδη.

Η παραγωγή πραγματοποιείται για πρώτη φορά, ειδικά για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

Οι μαγικές εικόνες συνεχίζουν ακόμα να μας ταξιδεύουν σε χρόνια με μάγισσες , δράκους , πριγκίπισσες και όλων των παραμυθιών τα λόγια.

Η παρέλαση θα αρχίσει στις 6:45μμ και θα ακολουθήσει στην εξέδρα του Μεσαιωνικού Μοναστηριού η παράσταση ” Αγγίγματα ψυχής”

Send this to a friend