Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τα TGI FRIDAYS δίνουν την ευκαιρία για ένα μαγευτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη
Τα TGI FRIDAYS δίνουν την ευκαιρία για ένα μαγευτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Τα TGI FRIDAYS δίνουν την ευκαιρία για ένα μαγευτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Υπάρχουν πολλά πιάτα που όταν κάποιος τα γευτεί μπορούν να τον κάνουν να «ταξιδέψει» γευστικά.

Οι νέες αμερικάνικες γεύσεις των TGI Fridays όμως, μπορούν να ταξιδέψουν κάποιον και κυριολεκτικά, αφού δοκιμάζοντάς τα ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει ένα ταξίδι για 2, φέτος τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη!

Ο λόγος για τα American Sliders με κοτόπουλο ή με χοιρινή πανσέτα, τα Texas Pork Belly Nachos και τα ξεχωριστά επιδόρπια Chocolate Peanut Butter Tart και Lemon & Berry Cheesecake.

Όσοι τα δοκιμάσουν από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και σκανάρουν την απόδειξή τους στο Fridays Cyprus–Rewards App μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα μαγευτικό ταξίδι για 2 στη Νέα Υόρκη.

Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στην ιστοσελίδα Fridays.com.cy και στις σελίδες TGI Fridays Cyprus σε Facebook και Instagram.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το Fridays.com.cy

Το Fridays Cyprus-Rewards App δεν εξασφαλίζει μόνο το boarding pass για τη Νέα Υόρκη, αλλά και μοναδικά προνόμια πρώτης θέσεως για τους χρήστες της εφαρμογής, καθώς σκανάροντας τις αποδείξεις από τα TGI FRIDAYS συγκεντρώνονται βαθμοί που χαρίζουν δωροκουπόνια από 20 μέχρι και 120

ευρώ. Παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να επωφεληθούν αποκλειστικών προσφορών, όπως για παράδειγμα έκπτωση κατά 30% στην ημέρα των γενεθλίων τους. Η εφαρμογή είναι πραγματικά πρωτοποριακή και μπορεί κάποιος να την κατεβάσει στο κινητό του από το App Store ή το Google Play.

Τα TGI FRIDAYS λοιπόν, με τις νέες τους γευστικές αφίξεις ταξιδεύουν, προκαλούν ενθουσιασμό και παρέχουν χώρο για έμπνευση και δημιουργία. Είναι ο χώρος όπου όλες οι αισθήσεις επιστρατεύονται για να δημιουργηθούν αναμνήσεις χαλάρωσης και εμπειρίες γεύσεων.

Επισκεφθείτε τα σε όλες τις πόλεις και… ετοιμαστείτε για αναχώρηση!

 

Send this to a friend