Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ: Καταιγίδες, χαλάζι και σκόνη στην ατμόσφαιρα
ΚΑΙΡΟΣ: Καταιγίδες, χαλάζι και σκόνη στην ατμόσφαιρα

ΚΑΙΡΟΣ: Καταιγίδες, χαλάζι και σκόνη στην ατμόσφαιρα

Σήµερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα ανατολικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν, το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα εµφανίζονται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά, όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα
ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή περαιτέρω πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, παραµένοντας, όµως, κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Send this to a friend