Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Χωρισμός που δεν περίμενε κανείς στην κυπριακή showbiz! Μετά από τρία χρόνια σχέσης το «διέλυσαν»
Χωρισμός που δεν περίμενε κανείς στην κυπριακή showbiz! Μετά από τρία χρόνια σχέσης το «διέλυσαν»

Χωρισμός που δεν περίμενε κανείς στην κυπριακή showbiz! Μετά από τρία χρόνια σχέσης το «διέλυσαν»

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» λέει μια λαϊκή ρήση, κάτι που ταίριαζε γάντι στο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, αφού παρά τη διαφορά στην ηλικία τους έδειχναν πολύ αγαπημένοι, καταφέρνοντας για αρκετό μεγάλο διάστημα να «νικήσουν» και την απόσταση, η οποία όμως, δυστυχώς, για την όμορφη χορεύτρια και τον ηθοποιό (πρώην πλέον)  συντροφό της ήταν και ο λόγος που οι δύο τους τραβούν διαφορετικούς δρόμους.

Ήταν για χρόνια ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της κυπριακής showbiz, ωστόσο σε συνέντευξη της η ξανθιά καλλονή ανακοίνωσε τον χωρισμό τους (κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό) εξηγώντας τους λόγους.

Πρόκειται για τη Κύπρια χορεύτρια Κλέλια Μενελάου και τον ηθοποιό, που βλέπουμε στην δημοφιλή σειρά του Sigma «Γαλάτεια» Παναγιώτη Μπουγιούρη, οι οποίοι πλέον  μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, δεν είναι πια μαζί.»

«Ο χρόνος που πέρασε έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ ήμουν Αθήνα, εκείνος Κύπρο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά η χορεύτερια κλασικού μπαλέτου στην εφημερίδα Real Life.

Όπως παραδέχτηκε, μάλιστα, η απόσταση που μπήκε ανάμεσα τους ήταν αιτία που η σχέση της οδηγήθηκε σε κρίση. Μία σχέση που από πέρυσι τον Οκτώβριο άρχισε ένα ακροβατεί τεντωμένο σχοινί, παρόλο που αργότερα, και συγκεκριμένα από τον Απρίλιο, ο ίδιος ο Παναγιώτης δηλώνει ότι “με την Κλέλια είμαστε μια χαρά”.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, ο χωρισμός τους δεν έγινε σε άσχημο κλίμα.

Send this to a friend