Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου στη Biennale Larnaca 2018
Ο Δήμος Αθηένου στη Biennale Larnaca 2018

Ο Δήμος Αθηένου στη Biennale Larnaca 2018

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει στην 1η Διεθνή Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, Biennale Larnaca 2018, με δύο από τις 25 παράλληλες δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2018, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Επίσης στην ανακοίνωση, προστίθεται ότι «την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου, θα τελεστούν τα εγκαίνια των Ανοικτών Βιβλιοθηκών από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά. Οι Ανοικτές Βιβλιοθήκες δημιουργήθηκαν με τη συμβολή των τριών εκπαιδευτηρίων, Γυμνάσιο Αθηένου και Δημοτικά Σχολεία Αθηένου (Κ.Α΄) και (Κ.Β΄)».

Στόχος του Δήμου Αθηένου είναι «η καλλιέργεια της κουλτούρας “δανείζομαι-επιστρέφω-σέβομαι”, αφού ο κάθε δημότης θα έχει την ευχέρεια δανεισμού και επιστροφής σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση όπου προστίθεται ότι “την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ. στο Πολυκέντρο Νεότητας Αθηένου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα “Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και περιεχόμενο” για τους έφηβους και νέους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Send this to a friend