Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα ανταμείφθηκαν οι συντελεστές της Παιδικής Παράστασης του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ «Το Αστρογέννητο Παιδί» Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.00 π.μ. (μέχρι 2/12) Στο Παττίχειο θέατρο «ΣΚΑΛΑ»
Με ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα ανταμείφθηκαν οι συντελεστές της Παιδικής Παράστασης του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ «Το Αστρογέννητο Παιδί»  Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.00 π.μ. (μέχρι 2/12) Στο Παττίχειο θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Με ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα ανταμείφθηκαν οι συντελεστές της Παιδικής Παράστασης του Θεάτρου ΣΚΑΛΑ «Το Αστρογέννητο Παιδί» Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.00 π.μ. (μέχρι 2/12) Στο Παττίχειο θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

 

Με μια φαντασμαγορική παιδική παράσταση έδωσε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, την πρεμιέρα της η Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΣΚΑΛΑ». Το “Αστρογέννητο παιδί” του Όσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Μόνικας Μελέκη, σκηνικά-κοστούμια Γιώργου Αχιλλέως, μουσική Ανδρέα Γερολέμου κ χορογραφίες Ρόζας Μαρίας Πάντζη. Μια παράσταση για μικρούς, αλλά και μεγάλους που νιώθουν παιδιά, που αξίζει να την δουν όλοι.

Η ευφάνταστη και γεμάτη φαντασία σκηνοθεσία της Μόνικας Μελέκη, τα εξαιρετικά σκηνικά και κουστούμια από τον γνωστό καλλιτέχνη της πόλης μας Γιώργο Αχιλλέως, η μαγική μουσική έτσι όπως αρμόζει σε παραστάσεις που φέρουν το όνομα του σπουδαίου Όσκαρ Ουάϊλντ, από τον ταλαντούχο και καταξιωμένο μουσικό της Λάρνακας Ανδρέα Γερολέμου, και τα υπέροχα χορευτικά της Ρόζας Μαρίας Πάντζη που έδεναν με το μαγικό σκηνικό αλλά και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών που είχαν την πρόκληση να ερμηνεύσουν περισσότερους από ένα ρόλους στο έργο συνέβαλαν στο τέλειο αποτέλεσμα.

Μια παράσταση με διαχρονικά μηνύματα για την καλοσύνη, για τα αρνητικά αποτελέσματα του Ναρκισισμού, για την αγάπη της μάνας, για την μετάνοια, αλλά και την δικαίωση.

Με το τέλος της παράστασης ένα δυνατό και ζεστό χειροκρότημα κατέκλεισε την αίθουσα και οι συντελεστές ανταμείφθηκαν για την σκληρή δουλειά τους.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Μόνικα Μελέκη,
Σκηνικά/Κοστούμια: Γιώργος Αχιλλέως
Μουσική/Στίχοι: Ανδρέας Γερολέμου,
Ενορχήστρωση τραγουδιών: Βαλεντίνος Βαλιαντή/Τάσος Πρωτόπαπας
Χορογραφίες: Ρόζα Μαρία Πάντζη
Φωτισμοί: Mιροσλάβ Στάντσεβ
Ηθοποιοί: Μαρία Ζορλή, Μαρία Μεσαρίτη, Δημήτρης Χατζηπαύλου, Χρίστος Χρυσάνθου, Γιώτα Ηλία.

Τακτικές παραστάσεις: Κάθε Κυριακή – Ώρα 11.00 π.μ. μέχρι 2/12/18
Γενική είσοδος: € 7.00
Καθημερινά θα δίνονται οργανωμένες παραστάσεις με σχολεία κ οργανωμένα σύνολα
Πληροφορίες/Κρατήσεις: τηλ. 24652800/1 και 99490102

Χορηγός επικοινωνίας : SKALA TIMES

Send this to a friend