Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Έγκυος η Meghan Markle! Τα κατάφερε ο Harry!
Έγκυος η Meghan Markle! Τα κατάφερε ο Harry!

Έγκυος η Meghan Markle! Τα κατάφερε ο Harry!

H εμφάνιση που πρόδωσε τα χαρμόσυνα νέα και η ανακοίνωση του Παλατιού!

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και αν αφήσεις για λίγο πίσω σου, ότι έχει προηγηθεί με τον πατέρα της, ένα πράγμα περιμένεις με ανυπομονησία.

Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το να μείνει έγκυος η Δούκισσα του Sussex.

The Duke And Duchess Of Sussex Attend The Coach Core Awards

H εμφάνιση της Meghan Markle στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων.

Κι όχι δεν ήταν το στυλ της που έκλεψε την παράσταση αλλά το μπλε παλτό της, τον οποίο η 37χρονη δούκισσα του Sussex απέφυγε να βγάλει ή να ξεκουμπώσει.

Η Meghan προτίμησε να παίρνει τέτοιες πόζες στις οποίες δεν θα πρόδιδε την κοιλιά της και στο Twitter, όλοι επιμένουν πως η σύζυγος του πρίγκιπα Harry είναι έγκυος.

Το Givenchy φόρεμα της Markle έκρυψε τα υπόλοιπα ρούχα της δούκισσας και το αξεσουάρ – καπέλο από το Noel Stewart ολοκλήρωσαν το λουκ της δούκισσας.

View image on TwitterView image on Twitter

Stephanie Sidley@StephanieSidley

I stayed up just to see what Meghan Markle is wearing and if she looks pregnant. She’s wore a long blue jacket that she didn’t take off in the Church. Could she be hiding something? ?

43 people are talking about this

 

Και αφού ο φωτογραφίες της έκαναν το γύρω του κόσμου και η επικείμενη εγκυμοσύνη σχολιάστηκε όσο τίποτα… το Παλάτι αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση!

Ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι και η σύζυγός του, δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον (Kensingotn Palace).

Η είδηση έγινε γνωστή καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκινούν περιοδεία στην Αυστραλία, επεσήμανε το BBC.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend