Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ελεύθερος ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Λάρνακα
Ελεύθερος ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Λάρνακα

Ελεύθερος ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Λάρνακα

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις ύποπτοι, δύο αστυνομικοί και ο ιδιοκτήτης μπυραρίας που συνελήφθησαν χθες, σε σχέση με την υπόθεση εμπορίας γυναικών σε μπυραρία στη Λευκωσία.

Πρόκειται για έναν εκ των τριών αστυνομικών που είχαν συλληφθεί αρχικά και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, 38 ετών, 44χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στη Λάρνακα καθώς και τον 36χρονο ιδιοκτήτη της μπυραρίας στη Λευκωσία όπου εργάζονταν τα θύματα.

Ο 38χρονος αστυνομικός τελούσε ήδη σε διαθεσιμότητα, ενώ ο 44χρονος τέθηκε χθες το απόγευμα και επίσης εναντίον του άρχισε πειθαρχική έρευνα.

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί αρχικά πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας και η συμβία του οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ενώπιον των Αρχών έφθασε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη μπυραρία στη Λευκωσία υπάρχει σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών και μέλη της δύναμης πραγματοποίησαν έφοδο, όπου εντοπίστηκαν να εργάζονται δυο αλλοδαπές και άλλες κοπέλες να κάθονταν με πελάτες.

Από τις συνεντεύξεις που λήφθηκαν από τις γυναίκες διαπιστώθηκε ότι τέσσερις εξ αυτών ήταν θύματα εμπορίας προσώπων και οδηγήθηκαν σε κυβερνητικό καταφύγιο. Πρόκειται για νεαρές οι οποίες έφθασαν στην Κύπρο για ένα καλύτερο αύριο, ενώ όλες τους κουβαλάνε από μια τραγική ιστορία.

Τα μέλη της ανακριτικής ομάδας συνεχίζουν τις έρευνες για την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης ούτως ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Send this to a friend