Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στη «Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου» και Alexander College
Έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στη «Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου» και Alexander College

Έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στη «Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου» και Alexander College

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη για την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στη «Συνομοσπονδία Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου» και το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College. Η χορηγική συνεργασία επισφραγίστηκε με τη τη μετονομασία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ, σε “Παγκύπριο Πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ-Alexander College”.

Η διάσκεψη και η υπογραφή των συμβολαίων έγινε στην αίθουσα Θεάτρου του Alexander College στη Λάρνακα.

Ο διευθυντής και ιδιοκτήτης του Alexander College, Άντης Λόππας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και στην ομιλία του επεσήμανε ότι “Λόγω του ότι ήμουν πρόεδρος στην 4η, στην 3η και στην 2η κατηγορία ξέρω πως είναι να βγαίνουν οι προϋπολογισμοί των ομάδων και θέλω να βοηθάω όλες τις ομάδες μικρών κατηγοριών.”

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Δρ Μαρίνος Τιμοθέου ο οποίος ανέφερε ότι “το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College αναλαμβάνει να καταστεί χορηγός από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19 του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ το οποίο από σήμερα θα φέρει την ονομασία  “Πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ-Alexander College”. Εκφράζουμε δημόσια τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμηση τόσο του Δ.Σ της ΣΤΟΚ αλλά και όλου του Κυπριακού Αθλητικού Αγροτικού Κόσμου, προς το ΔΣ της Εταιρείας Alexander College Education LTD για την απόφασή της αυτή”.

Κλείνοντας σημείωσε ότι “πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι για αυτό, ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της υπογραφείσας συμφωνίας θα επιτευχθεί μια διαχρονική και ποικιλότροπη βοήθεια προς τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία μέλη της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη”.

Με το τέλος της διάσκεψης, ακολούθησε η υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας και τέλος, δεξίωση με εδέσματα και ποτό στο χώρο του ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανάμεσα στα προνόμια που προσφέρει το εκπαιδευτικό ίδρυμα προς τη ΣΤΟΚ, μέσω αυτής της συνεργασίας, είναι και η παροχή βραβείου στον πρώτο σκόρερ της Επίλεκτης Κατηγορίας, αλλά και μερικών υποτροφιών στους ποδοσφαιριστές.

 

Send this to a friend