Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Δεν είχαμε ιδέα: Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει ποιον ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν ήθελε με τίποτα η Ράντου
Δεν είχαμε ιδέα: Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει ποιον ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν ήθελε με τίποτα η Ράντου

Δεν είχαμε ιδέα: Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει ποιον ηθοποιό του «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν ήθελε με τίποτα η Ράντου

Ακόμη και σήμερα, 20 χρόνια μετά, προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, χαρίζοντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Ένας εκ των δημιουργών της μεγάλης αυτής τηλεοπτικής επιτυχίας, ο Χάρης Ρώμας, αποκαλύπτει σήμερα τη μεγάλη διαφωνία που είχε με τη συμπρωταγωνίστριά του Ελένη Ράντου για το μοίρασμα κάποιων βασικών ρόλων.

Μιλώντας στο Down Town, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει να έχει λόγο στην παραγωγή και πως οι δυο τους είχαν διαφωνήσει για διάφορα θέματα.

«Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις “όχι”. Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά. Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης: “Θα καταστραφείς αν τη φέρεις”. Ευτυχώς, δεν τον άκουσα. Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα “θα τον πάρουμε”. Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις», αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας.

Send this to a friend