Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ήταν όλοι εκεί… Εις μνήμη ενός νεαρού που έμελλε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο
Ήταν όλοι εκεί… Εις μνήμη ενός νεαρού που έμελλε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο

Ήταν όλοι εκεί… Εις μνήμη ενός νεαρού που έμελλε να ξεψυχήσει στην άσφαλτο

Τρία χρόνια μετά τον άδικο χαμό του 18χρονου Σάββα Συμεού από το Τσέρι ο οποίος το 2015 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα, συγγενείς και φίλοι του πραγματοποίησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μεγάλη πεζοπορία εις μνήμη του.  

Με μήνυμα «όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Οδηγώ με ασφάλεια, φοράω το κράνος μου, σεβασμός στους μοτοσικλέτες», πραγματοποιήθηκε χθες αργά το απόγευμα (ημερομηνία που «έσβησε» ο Σάββας), η πορεία που ξεκίνησε από την εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Οι συμμετέχοντες κρατούσαν στο χέρι τους αναμμένο κερί καθώς και πανό με μηνύματα προς όλους με σκοπό να σταματήσει το αιματοκύλισμα στην άσφαλτο, ενώ στην συνέχεια πέταξαν άσπρα μπαλόνια στον ουρανό.

Επίσης ο μεγάλος αδελφός του Σάββα, Ανδρέας Συμεού, διοργάνωσε πορεία μοτοσικλετιστών με τη στήριξη της BMW Club Motorrad Riders Cyprus, και το οργανωμένο σύνολο μοτοσυκλετιστών Αγίου Δομετίου και Τσερίου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2015 όταν 31χρονος οδηγός που κατευθυνόταν στη Λεωφόρο Αναλυόντα στο Τσέρι και επιχειρούσε στροφή προς τα δεξιά, ανέκοψε την πορεία της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του άτυχου 18χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να εκσφενδονιστεί στην άσφαλτο και το σώμα του να καταλήξει κάτω από δεύτερο όχημα.
Ο 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του στις 13 Οκτωβρίου.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend