Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η αντεπίθεση της Λεμεσού! Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!
Η αντεπίθεση της Λεμεσού! Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Η αντεπίθεση της Λεμεσού! Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Η αντεπίθεση της Λεμεσού! Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

 

Η νέα διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω των εθνικών ομάδων δίνει την ευκαιρία για έναν πρώτο απολογισμό των πεπραγμένων των ομάδων. Και μετά από 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημά μας ήδη υπάρχουν πολλές ανατροπές στα προγνωστικά!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, είναι πάντα up-to-date και σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και για τον φετινό πρωταθλητή. Και όσο πιο σύντομα τον προβλέψεις, τόσα περισσότερα θα κερδίσεις!

Οι ομάδες της Λεμεσού έχουν κάνει τα υψηλότερα limit up στις μετοχές τους! Ο Απόλλωνας εδώ και μία εβδομάδα έχει προσπεράσει τον ΑΠΟΕΛ και θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Και η ΑΕΛ από έκτο φαβορί είναι σταθερά τέταρτο και «απειλεί» την Τρίτη ΑΕΚ!

Αναλυτικά πρώτο φαβορί πλέον θεωρείται ο Απόλλωνας με απόδοση 1.95, με τον ΑΠΟΕΛ πλέον στο 2.65. Η ΑΕΚ έχει απόδοση 6.00 και από κοντά η ΑΕΛ με 8.00! Στο 20.00 θα βρείτε την Ομόνοια και στο 50.00 την Ανόρθωση!

Οι διακυμάνσεις

Θυμίζουμε ότι πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ είχε απόδοση 1.85, ο Απόλλωνας 2.75, η Ανόρθωση 8.00, η ΑΕΚ 10.00, η Ομόνοια 12.00 και η ΑΕΛ 20.00. Μετά τις δύο πρώτες «κουτσουρεμένες» αγωνιστικές υπήρχαν ήδη οι πρώτες αλλαγές. Ο ΑΠΟΕΛ παρέμενε πρώτο φαβορί, αλλά με απόδοση 1.90. Ο Απόλλωνας ήταν στο 2.75. Στην τρίτη θέση είχε ανέβει η ΑΕΚ με απόδοση 7.00, ενώ η Ανόρθωση είχε πέσει στο 9.00. Πτώση είχε και η Ομόνοια με απόδοση 15.00, όση και η ΑΕΛ που είχε άνοδο.

Μετά από 4 αγωνιστικές είχαν αρχίσει οι μεγάλες αλλαγές. Ο ΑΠΟΕΛ πλέον είχε απόδοση 2.15 και ο Απόλλωνας 2.40! Η ΑΕΚ είχε απόδοση 8.00 και η ΑΕΛ είχε ανέβει στο 12.00. Αυτή την αόδοση είχε και η Ομόνοια, ενώ η Ανόρθωση είχε πέσει στο 18.00. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Απόλλωνας είχε προσπεράσει τον ΑΠΟΕΛ, ενώ πλέον «καλπάζει» και η ΑΕΛ που είχε ξεκινήσει πριν την πρεμιέρα με απόδοση 20.00 και έχει φτάσει στο 8.00.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για όλες τις ομάδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend