Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα από την Stoiximan!
ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα από την Stoiximan!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα από την Stoiximan!

Σπουδαία ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη και σήμερα και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, είναι πανταχού παρούσα για να σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές για όλα τα παιχνίδια. Και 0% γκανιότα στα ντέρμπι ΑΕΚ Αθηνών-Ολυμπιακός Πειραιώς και Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι.
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!
Στην Ελλάδα, λοιπόν, ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι καθηλώνει τα βλέμματα του κόσμου. Μετά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ΑΕΚ Αθηνών και Ολυμπιακός Πειραιώς διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη μάχη του τίτλου. Στο 2.50 η νίκη της ΑΕΚ, στο 3.15 η ισοπαλία και στο 3.00 η νίκη του Ολυμπιακού. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.35, το over 3.5 γκολ δίνει 4.45 και το under 1.5 γκολ δίνει 2.70! Στο 1.97 το GG και στο 1.80 το NG! Γκολ του Λιβάγια και νίκη της ΑΕΚ δίνει 4.15, ενώ γκολ του Ποντένσε και νίκη του Ολυμπιακού δίνει 5.75! Αν βλέπετε κόκκινη κάρτα και πέναλτι στο ματς, ποντάρετε στο 8.00!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Σπουδαίο ντέρμπι και στην Αγγλία ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, τους θεωρητικά δύο βασικούς διεκδικητές του τίτλου φέτος. Η νίκη της Λίβερπουλ δίνει 2.55, η ισοπαλία 3.45 και η νίκη της Σίτι 2.80! Το over 3.5 γκολ έχει απόδοση 2.55, το under 1.5 γκολ δίνει 4.30 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.25. Στο 1.50 το GG, στο 2.50 το NG! Νίκη της Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα δίνει 8.00, ενώ γκολ της Λίβερπουλ και στα δύο ημίχρονα δίνει 3.00. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για την Σίτι είναι 9.00 και 3.20! Νίκη της Λίβερπουλ με ανατροπή δίνει 8.00. Η αντίστοιχη απόδοση για τη Σίτι είναι 8.50!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια(σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend