Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δημήτρης Ράσπας/Ο 17χρονος που έλαμψε στην “BayArena” και το μάτι του Ιραόλα
Δημήτρης Ράσπας/Ο 17χρονος που έλαμψε στην “BayArena” και το μάτι του Ιραόλα

Δημήτρης Ράσπας/Ο 17χρονος που έλαμψε στην “BayArena” και το μάτι του Ιραόλα

Ο 17χρονος επιθετικός σε μόνο λίγα λεπτά κατάφερε να γράψει ιστορία. Όχι μόνο έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη με την κιτρινοπράσινη φανέλα αλλά έγινε και ο νεαρότερος Κύπριος που σκοράρει σε διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Και μάλιστα σε φάση ομίλων στο πιο ψηλό επίπεδο απέναντι σε μια μεγάλη γερμανική ομάδα εκτός έδρας.

Η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό που έδειξε όταν έπρεπε να κάνει υποδοχή της μπάλας και σωστό τελείωμα, έδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Άντονι Ιραόλα να τον έχει από την αρχή της σεζόν μαζί τους στις προπονήσεις και στην αποστολή της ομάδας για τους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Ο Δημήτρης είναι γεννημένος την 1η Απριλίου 2001. Γέννημα θρέμμα ΑΕΚΤΖΗΣ,  στα τμήματα υποδομής της ομάδας από παιδική ηλικία.

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ έκανε πέρσι στην 36η αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ στην Αρένα όταν αγωνίστηκε για 66 λεπτά στη νίκη με 3-2.

Φέτος το καλοκαίρι ο Άντονι Ιραόλα με την έλευση του στη Λάρνακα έκανε αξιολόγηση των νεαρών Κύπριων και θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει την προοπτική.

Θα είναι ευχής έργον για τον ίδιο, την ΑΕΚ και το κυπριακό ποδόσφαιρο να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του και να παίξει σε ψηλό επίπεδο.

Χαράλαμπος Παρπεττάς

Πηγή: protathlima.com

Send this to a friend