Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Και η τιτανομαχία Nurmagomedov-McGregor με 0% γκανιότα από την Stoiximan!
Και η τιτανομαχία Nurmagomedov-McGregor με 0% γκανιότα από την Stoiximan!

Και η τιτανομαχία Nurmagomedov-McGregor με 0% γκανιότα από την Stoiximan!

Τα ξημερώματα της Κυριακής οι λάτρεις των mixed martial arts θα «καρφωθούν» στην Τ-Μobile Arena του Las Vegas, όπου θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη «μάχη» σε κλουβί Nurmagomedov-McGregor.

Η τινανομαχία που συζητιέται εδώ και καιρό πλησιάζει. Ο θρύλος των ρινγκ, Conor McGregor, θα βρεθεί απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο, Khabib Nurmagomedov, ο οποίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα UFC ύστερα από σχεδόν 2 χρόνια.

Και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, δηλώνει παρούσα και σ’ αυτό το σπουδαίο γεγονός και προσφέρει τη μάχη τους με 0% γκανιότα!
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η νίκη του Nurmagomedov δίνει 1.64 και η νίκη του McGregor δίνει 2.55! Νίκη του Nurmagomedov με νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ ή αποκλεισμό έχει απόδοση 2.00, ενώ νίκη του Nurmagomedov με απόφαση ή τεχνική απόφαση δίνει 5.00. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τον McGregor είναι 2.80 και 11.00! Νίκη του Nurmagomedov με νοκ άουτ, τεχνικό νοκ άουτ ή αποκλεισμό μαζί με νίκη του στο δεύτερο γύρο δίνει 10.00! Η αντίστοιχη απόδοση του McGregor είναι 12.00!
Νίκη του Nurmagomedov στον τρίτο γύρο δίνει 8.00, ενώ στον τέταρτο δίνει 15.00! Νίκη του McGregor στον δεύτερο γύρο δίνει 8.00 και στον πέμπτο έχει απόδοση 35.00! Το ενδεχόμενο να παιχτούν όλοι οι γύροι έχει απόδοση 3.75! Σε ποιο γύρο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας; Στον πρώτο η απόδοση είναι 3.30, ενώ στον τέταρτο είναι 10.00!

Αναλυτικά όλες οι αγορές εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Send this to a friend