Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Στις 4 Οκτωβρίου 2018 ήταν η καταληκτική ημερομηνία για υποβολή προτάσεων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα URBACT για τη 2η Φάση των Δικτύων Μεταφοράς Καλών Πρακτικών.

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι έγκαιρα, ως Επικεφαλής Εταίρος, υπόβαλε την αίτησή του «Πόλεις Εθελοντισμού», για τη 2η Φάση του Δικτύου Μεταφοράς της Καλής Πρακτικής του για τον Εθελοντισμό, σε άλλες πόλεις της Ευρώπης. Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, με συνολικό προϋπολογισμό για τη 2η φάση τα 540.000 ευρώ και σ’ αυτό μετέχουν ως εταίροι  άλλες 7 Ευρωπαϊκές πόλεις, που είναι οι ακόλουθες:

Kildare County Council της Ιρλανδίας, Capizzi της Σικελίας-Ιταλία, Radlin της Πολωνίας, Arcos της Πορτογαλίας, Altena της Γερμανίας, Altea της Ισπανίας και Pregrada της Κροατίας.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2018 αναμένεται να εκδοθεί οι απόφαση για τις εγκρίσεις που θα δοθούν για τη 2η Φάση των Δικτύων Μεταφοράς, ενώ η υλοποίηση αναμένεται να αρχίσει μέσα στον Ιανουάριο 2019.

Ο Δήμος Αθηένου και ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς συγχαίρουν και παράλληλα ευχαριστούν θερμά την εθελοντική ομάδα του Δήμου που αποτελείτο από τον κ. Δημήτρη Κουζαπά, την κ. Σταυρούλα Γεωργίου και τον κ. Κωνσταντίνο Καρεκλά, που εργαζόμενοι ποιοτικά πάρα πολλές ώρες το τελευταίο διάστημα, έκαναν εφικτή την έγκαιρη υποβολή της αίτησης.

Send this to a friend