Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αερ. Λάρνακας : Έκλεψε από οικία χιλιάδες ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει από το αεροδρόμιο
Αερ. Λάρνακας : Έκλεψε από οικία χιλιάδες ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει από το αεροδρόμιο

Αερ. Λάρνακας : Έκλεψε από οικία χιλιάδες ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει από το αεροδρόμιο

Πρόσωπο ηλικίας 34 ετών, συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε νωρίτερα χθες την Αστυνομία από 30χρονο, κλάπηκε από την οικία του στην επαρχία Αμμοχώστου, το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 34χρονου, ο οποίος την ίδια μέρα, εντοπίστηκε στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 2.010 ευρώ, 1.845 στερλινών και προϊόντα αξίας 533 ευρώ, για τα οποία δεν έδωσε επαρκής εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο άνδρας δεν έδωσε επαρκής και ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος της κλοπής και αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση

Send this to a friend