Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Μέλος μεγάλης σπείρας ναρκωτικών ο 24χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα
Μέλος μεγάλης σπείρας ναρκωτικών ο 24χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Μέλος μεγάλης σπείρας ναρκωτικών ο 24χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών πίσω από την σύλληψη του 24χρονου στη Λάρνακα – Εντοπίστηκαν στην κατοχή του 31,5 κιλών κάνναβης – Φύλαγε τις προμήθειες του στη φάρμα του πατέρα του στο Καλό Χωριό – Συνελήφθη στο παρελθόν για υπόθεση διάρρηξης

Παραδέχθηκε την κατοχή των 31,5 κιλών κάνναβης ο 24χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη χθες τη Λάρνακα. Απασχόλησε το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για υπόθεση διάρρηξης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ο 24χρονος φέρεται να είναι μέλος μεγάλης σπείρας που διακινεί ναρκωτικά.

Φύλαγε τις προμήθειες του… στο κτηνοτροφικό υποστατικό του πατέρα του στο Καλό Χωριό.

Η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη του μετά από πληροφορία.

Χθες το βράδυ άνδρες της δύναμης σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από τον 24χρονο, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού παρά την έξοδο του Αλεθρικού.

Στο όχημα του νεαρού εντοπίστηκαν 5 κιλά κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο κτηνοτροφικό υποστατικό, όπου εντοπίστηκαν 4 χαρτοκιβώτια στα οποία περιείχαν 24 νάϊλον συσκευασίες με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης συνολικού βάρους 26,5 κιλά.

Ο 24χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Send this to a friend