Home Uncategorized ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε τη μάντρα του πατέρα του «συσκευαστήριο» – ‘Καραούλι’ από αστυνομικούς
ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε τη μάντρα του πατέρα του «συσκευαστήριο» – ‘Καραούλι’ από αστυνομικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκανε τη μάντρα του πατέρα του «συσκευαστήριο» – ‘Καραούλι’ από αστυνομικούς

Οκταήμερη κράτηση σε 24χρονο από τη Λάρνακα για κατοχή 32 κιλών κάνναβης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή 28/09 διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 24χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου, παράνομης προμήθειας, παράνομης κατοχής και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 32 κιλά κάνναβης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης η Υπηρεσία είχε πληροφορίες ότι ο 24χρονος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας αλλά και σε άλλες Επαρχίες.

Ο νεαρός εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση από μέλη της ΥΚΑΝ. Το απόγευμα της Πέμπτης 27/09 ο 24χρονος έφυγε με το αυτοκίνητο του από το κτηνοτροφικό υποστατικό που διατηρεί ο πατέρας του στο Καλό Χωριό της επαρχίας Λάρνακας και κατευθύνθηκε προς τη Λεμεσό.

Γύρω στις έξι το απόγευμα τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο του νεαρού και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος εντοπίστηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν 5μιση κιλά.

Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερευνήθηκε το κτηνοτροφικό υποστατικό του πατέρα του στο Καλό Χωριό όπου εντοπίστηκαν 24 νάϊλον συσκευασίες πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μεικτού βάρους 26,5 κιλών.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση και την Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ

Send this to a friend