Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έτσι έγινε η απελευθέρωση των δυο παιδιών από το διαμέρισμα του απαγωγέα
Έτσι έγινε η απελευθέρωση των δυο παιδιών από το διαμέρισμα του απαγωγέα

Έτσι έγινε η απελευθέρωση των δυο παιδιών από το διαμέρισμα του απαγωγέα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την απαγωγή των δυο ανήλικων παιδιών.
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η παρατηρητικότητα του μάρτυρα ότι είχε δει χθες τον 35χρονο να φοράει μπερέ και να αλλάζει πινακίδες σε γκρίζο όχημα, στάθηκε η αφορμή για φθάσουν οι αρχές στα ίχνη του απαγωγέα.
Δυο αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή, αφού έλαβαν  την πληροφορία έφθασαν στο διαμέρισμα του υπόπτου και του χτύπησαν το κουδούνι.
Ο 35χρονος με απόλυτη ψυχραιμία άνοιξε την πόρτα κανονικά και είπε στους αστυνομικούς να εισέλθουν μέσα και να πάνε στο υπνοδωμάτιο για να δουν ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε.
Τα μέλη της δύναμης εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο και όντως δεν εντόπισαν τα δυο παιδιά, ωστόσο ο ένας εκ των αστυνομικών, με απίστευτη παρατηρητικότητα, αντιλήφθηκε στο τραπεζάκι μια ταυτότητα που στο ένα μέρος έγραφε ότι ήταν δάσκαλος και στην άλλη μέλος της σχολικής εφορίας.
Ακολούθως,  οι αστυνομικοί Πάρης Παρασκευάς και Μανθέος Σωτηρίου, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τότε εισήλθαν στο δεύτερο δωμάτιο όπου εντόπισαν ξαπλωμένα στο κρεβάτι, σε άσχημη κατάσταση, τα δυο ανήλικα παιδιά.
Ο ένας εκ των αστυνομικών με αστραπιαίες κινήσεις άρπαξε τα δυο ανήλικα παιδιά και τα μετέφερε στο κάτω μέρος της πολυκατοικίας, ενώ κάλεσε βοήθεια.
Μέσα σε τρία λεπτά η περιοχή μετατράπηκε σε απόρθητο φρούριο και ο 35χρονος φόρεσε χειροπέδες

Send this to a friend