Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ «Ο τροχός γύρισε γιαγιά μου, τώρα σε ταΐζουμε εμείς»… Παράδειγμα προς μίμηση ο 28χρονος Θανάσης
«Ο τροχός γύρισε γιαγιά μου, τώρα σε ταΐζουμε εμείς»… Παράδειγμα προς μίμηση ο 28χρονος Θανάσης

«Ο τροχός γύρισε γιαγιά μου, τώρα σε ταΐζουμε εμείς»… Παράδειγμα προς μίμηση ο 28χρονος Θανάσης

Συγκινεί η ιστορία του 28χρονου Θανάση και της γιαγιάς του. Αυτονόητο για κάποιους μεν… Χρέος μας να φροντίζουμε τους παππούδες μας όπως αυτοί έπραξαν όταν ήμασταν παιδιά

Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η ιστορία του Θανάση και της γιαγιάς του μας άγγιξε, γιατί στις μέρες μας δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε τέτοιες εικόνες.

Η κυρία Άννα από την Σωτήρα είναι 82 ετών, όπως ανέφερε στην Cyprus Times ο εγγονός της, μεγάλωσε με πολλές δυσκολίες τα 14 εγγόνια της αλλά και τα παιδιά της και τώρα αυτοί, έχουν χρέος να την φροντίσουν και να την ευχαριστήσουν.

Ο Θανάσης όπως μας είπε, αισθάνεται χρέος του να κάνει συντροφιά στη γιαγιά του και να την προσέχει, να την ταΐζει και να την φροντίζει για όσο χρειαστεί.

«Ήμασταν μωρά και μας έβαζες στα πόδια σου και μας ταϊζες.
Ήμασταν μωρά και μας έδειξες το σωστό δρόμο.
Ήμασταν μωρά και μας έδινες πάντα την ευχή σου, φιλώντας πάντοτε το χέρι σου: “Την ευχή μου γιε μου” μας έλεγες και τώρα ο τροχός γύρισε γιαγιά μου, τώρα σε ταΐζουμε εμείς, σε προσέχουμε εμείς. Ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες» αναφέρει σε ανάρτηση του ο εγγονός της.

Μπορεί να έχουν γεράσει πια, με τα χρόνια άλλωστε αλλάζουν οι άνθρωποι, δεν παύουν όμως να είναι η γιαγιά και ο παππούς μας.

Πολλοί από εμάς με το πέρασμα του χρόνου ίσως να ξεχνάμε τους παππούδες μας, να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο για αυτούς, ας αναλογιστούμε όμως, ότι αυτοί κάποτε μας μεγάλωσαν μας αφιέρωσαν χρόνο και μας φρόντισαν.

Ας τους προσφέρουμε και εμείς αυτό που πραγματικά αξίζουν, λίγη αγάπη. Και στιγμές συντροφιάς…

Send this to a friend