Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 5+1 εστιατόρια για φαγητό με… θέα
5+1 εστιατόρια για φαγητό με… θέα

5+1 εστιατόρια για φαγητό με… θέα

Montparnasse Asian Fusion Restaurant
Το ασιατικό εστιατόριο Montparnasse, εκτός από ένα ολοκληρωμένο menu ανατολικών γεύσεων, διαθέτει υπέροχη θέα για να ευχαριστηθείς τη Λευκωσία από ψηλά. Η ευρύχωρη τραπεζαρία του αποπνέει ηρεμία και σε προσκαλεί να απολαύσεις το μεσημεριανό ή το δείπνο σου με πανοραμική θέα, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην πόλη.
On Top: Θα σε εκπλήξουν ευχάριστα οι κινέζικες μπίρες (γύρω στα €4), ενώ αν πας με παρέα σού προτείνουμε να μοιραστείς μια κανάτα ζεστό σάκε σε σφηνάκια (oe7.20).
(22357171) Ακροπόλεως 1, Έγκωμη. Δ-Κ 12.00-15.00 & 19.00-23.00.

Άγιος Επίκτητος
Από τα καλύτερα σημεία για να απολαύσεις τη Λεμεσό από ψηλά, η ταβέρνα Άγιος Επίκτητος στο Αρμενοχώρι αποτελεί ένα ήσυχο καταφύγιο. Εκλεκτοί μεζέδες, ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο και εγκάρδια εξυπηρέτηση, για να απολαύσεις τη βραδινή σου έξοδο στο έπακρο.
On Top: Μία ζιβανία χωριάτικη (€9), δεν νομίζεις ότι είναι ιδανική;
(99346529) Αμμοχώστου 18, Αρμενοχώρι. Δ-Κ 19.00-01.00.

Barbacoa BBQ
Στη γειτονιά του Κάστρου το παραδοσιακό, αμερικανικό barbecue house, Barbacoa BBQ, κέρδισε τον ουρανίσκο μας με τα εξαιρετικά καπνιστικά κρεατικά και τα ζουμερά burger του. Η θέα από το νέο του rooftop είναι το ιδανικό σκηνικό για βραδιές στην πόλη. Από τον Σεπτέμβρη μία νέα γευστική πρόταση έρχεται από τη Λατινική Αμερική, που θα ανοίξει περισσότερο την όρεξή σου. Ο λόγος για τις σπιτικές tortillas φτιαγμένες με special αλεύρι από το Μεξικό, καθώς και τα σπιτικά tacos, τα οποία θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις αποκλειστικά στον χώρο του rooftop συντροφιά με artisanal μπύρες από όλο τον κόσμο.
On Top: Τα cocktail του που φτιάχνονται αποκλειστικά με premium ποτά, όπως το ρούμι Diplomatico (€7-€8.5), καθώς και η Μαργαρίτα με το homemade καπνιστό αλάτι θα γίνει
must. Στη λίστα του θα βρεις επίσης το Blue Floral, το Peach Me, το Whiskey Sour και φυσικά το Mojito, ενώ έχε τον νου σου για τις νέες προσθήκες.
(25105999) Γενεθλίου Μιτέλλα 42. Πεμ-Κ 18.30-01.00.

Κάλυμνος
Με θέα τη βραχώδη Ακτή του Κυβερνήτη η ψαροταβέρνα Κάλυμνος διαθέτει ένα όμορφο bar στο εξωτερικό του κήπου της, που προσφέρεται για ονειροπολήσεις. Μπορείς να καθίσεις στο bar ή σε κάποιο από τα τραπεζάκια της και να απολαύσεις τον ήλιο, αλλά και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.
On Top: Η Strawberry Margarita (€5) σίγουρα θα δροσίσει τον ουρανίσκο σου.
(25632878) Ποσειδώνος 2, Ακτή Κυβερνήτη. Δ-Κ 08.00-17.00.

Da Vinci Terrace Cocktail Bar
Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού, το Da Vinci στεγάζεται σε ένα όμορφο αρχοντικό του 1712 και διαθέτει μία όμορφη ταράτσα που αναβιώνει την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Επίλεξέ το για χαλαρές βραδιές με συνοδεία ναργιλέ, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού. Μαζί με το ποτό σου μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα platter ή κάτι από τις διεθνείς δημιουργίες του.
On Top: Το all time classic Porn Star (€7) με βάση τη βότκα, το passion fruit και μερικές σταγόνες από σιρόπι ζάχαρης.
(70006868) Γενεθλίου Μιτέλλα & Λουτρών 12,Λεμεσός. Δ-Κ 20.00-01.00.

Marina Roof Bar
Το Marina Roof Bar είναι η ιδανική τοποθεσία για εσένα που θέλεις να χορέψεις κάτω από τα αστέρια σε Latin, RnB ή ελληνικούς, retro ρυθμούς. Διασκέδασε σε ένα από τα πιο ωραία σκηνικά του νησιού συντροφιά με υπέροχα cocktail.
On Top: Η γεύση της Μαργαρίτας θα συνοδεύσει τέλεια τις Latin Τετάρτες σου, ενώ μην φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το καταπράσινο, γλυκό ελιξήριο Mediterranean Passion (€8.50) με gin, passion fruit πουρέ, λεμόνι, lime, λικέρ πεπονιού και blue curacao.
(25051500) Μαρίνα Λεμεσού (πάνω από το TGI Friday’s). Τρ-Κ 19.00-02.00.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend