Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Υπάλληλοι σούπερ-μάρκετ απολύθηκαν διότι πούλησαν 15000 μήλα σε έναν πελάτη!
Υπάλληλοι σούπερ-μάρκετ απολύθηκαν διότι πούλησαν 15000 μήλα σε έναν πελάτη!

Υπάλληλοι σούπερ-μάρκετ απολύθηκαν διότι πούλησαν 15000 μήλα σε έναν πελάτη!

Εργαζόμενοι σε ένα κουβανέζικο σουπερμάρκετ απολύθηκαν επειδή πούλησαν 15.000 μήλα σε έναν μόνο πελάτη, σε μια χώρα που αντιμετωπίζει συχνά ελλείψεις σε τρόφιμα.

Η κρατική εφημερίδα της Κούβας Granma ανέφερε ότι οι εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι απολύθηκαν μετά τη δημοσίευση του περιστατικού στο ιστολόγιο Κουβανού δημοσιογράφου, αυτόπτη μάρτυρα της αγοραπωλησίας σε σουπερμάρκετ στην Αβάνα.

Μια ομάδα νεαρών εμφανίστηκεν στο κατάστημα και μέσα σε λίγα λεπτά αγόρασε 150 κασόνια των 100 μήλων έκαστο, ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιορέλ Σάντσεθ.

Όλο το φορτίο ήταν για έναν μόνο πελάτη, ο οποίος πλήρωσε 45 σεντς ανά μήλο, σύμφωνα με την απόδειξη που συνοδεύει την ανάρτηση στο blog του συντάκτη.

Στην Κούβα, που εισάγει σχεδόν το σύνολο των τροφίμων της και συχνά αντιμετωπίζει ελλείψεις σε βασικά τρόφιμα, δεν είναι ασυνήθιστο κάποιος να αγοράζει μεγάλες ποσότητες τροφίμων, για τις μεταπουλά σε καταστήματα λιανικής πώλησης, σε υψηλότερη τιμή.

Η Granma τόνισε ότι οχτώ εργαζόμενοι στο σουπερμάρκετ – ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας Cimex Corporation– απολύθηκαν.

Send this to a friend