Home ΛΑΡΝΑΚΑ 23/9 το Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Γιορτή χαράς για στήριξη του Συνδέσμου Μωρά-Θαύματα
23/9 το Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Γιορτή χαράς για στήριξη του Συνδέσμου Μωρά-Θαύματα

23/9 το Φεστιβάλ Προσφοράς ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Γιορτή χαράς για στήριξη του Συνδέσμου Μωρά-Θαύματα

Με κεντρικό σύνθημα “Μαζί κάνουμε θαύματα” και κύριο στόχο την ενίσχυση του Συνδέσμου “Μωρά-Θαύματα”, η εταιρεία Πετρολίνα διοργανώνει, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, το τέταρτο Φεστιβάλ Προσφοράς.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας Κωστάκης Λευκαρίτης μετέφερε την υπερηφάνεια των διοργανωτών για το γεγονός ότι το Φεστιβάλ Προσφοράς της Πετρολίνα έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός:

“Όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησης η Πετρολίνα έχει ξεχωρίσει για τη φιλοσοφία που την διακρίνει να προσφέρει και να ανταποδίδει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλει ο Κύπριος καταναλωτής”.

Με το φετινό Φεστιβάλ Προσφοράς, η Πετρολίνα επιδιώκει να συμβάλει στην υλοποίηση του οράματος του Συνδέσμου που έχει τάξει ως σκοπό του να στηρίζει τα πρόωρα νεογνά και τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου “Μωρά-Θαύματα” Στέλλα Κυριακίδου δήλωσε: “Ο πρώτος στόχος μας είναι η ανέγερση της νέας Σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Μακάρειο Νοσοκομείο και ενέργειες όπως το τέταρτο Φεστιβάλ Προσφοράς μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μας”.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας, ευχαρίστησε τους διοργανωτές, ενώ η Εκτελεστική Σύμβουλος της Πετρολίνα, Γεωργία Λευκαρίτη, παρουσίασε την ιστορία του Φεστιβάλ Προσφοράς, που δημιουργήθηκε το 2013:

“Η καθιέρωση του Φεστιβάλ ως θεσμός οφείλεται στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ενθουσιώδη δράση των εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών”.

Το Φεστιβάλ Χαράς και Προσφοράς θα προσφέρει δραστηριότητες για όλη την οικογένεια με μουσική, παιχνίδια, φαγητό και διαγωνισμούς.

Θα παραστούν ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης, ο Πρωταθλητής Ράλλυ Σίμος Γαλαταριώτης και ποδοσφαιριστές μέλη του Συνδέσμου «Γκολ στη Ζωή».

Από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μεγάλη συναυλία από τις “Μέλισσες”.

Send this to a friend