Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έρχεται 24ωρο με… χειμωνιάτικο σκηνικό – Δείτε αναλυτικά
Έρχεται 24ωρο με… χειμωνιάτικο σκηνικό – Δείτε αναλυτικά

Έρχεται 24ωρο με… χειμωνιάτικο σκηνικό – Δείτε αναλυτικά

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα μέτριοι και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται, τις αυγινές κυρίως ώρες, να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί,ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτυχθούν και σε άλλες περιοχές αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, στα ορεινά και στο εσωτερικό, το μεσημέρι και το απόγευμα, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά, το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί την Κυριακή κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend