Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η Επιτροπή Φίλων του Μελάθρου Ευγηρίας του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και ώρα 6.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσογαλακτούσας στη Λάρνακα, εσπερινό, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τελεστεί Αρτοκλασία υπέρ των ζώντων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακας, Φίλων, Προσωπικού και Τροφίμων του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας και Συγγενών της Ευεργέτιδος Ευανθίας Πιερίδου και του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου.

Επίσης αύριο Σάββατο, θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ναό, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα τελεστεί το Ετήσιο Μνημόσυνο της Ευεργέτιδος Ευανθίας Πιερίδου, του Δωρητή Ζαχαρία Κωνσταντίνου, Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Λάρνακας και Φίλων, του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας.

 

Στις 8.30 σήμερα το βράδυ, στο Μεσαιωνικό Κάστρο, το Σατιρικό Θέατρο, ανεβάζει την κυπριακή κωμωδία με ηθογραφικά στοιχεία  «Ο Γιαννής τζιαι ο Δεσπότης» του Μιχάλη Τερλικκά σε σκηνοθεσία: Μαριάννας Καυκαρίδου. Είσοδος €15 & €10 για (μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και συνταξιούχους).

 

H Φιλανθρωπική εκδήλωση «Χάρισε δύναμη με τα μαλλιά σου…για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!», η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, από το Alexander College, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη στήριξη του Δήμου Λάρνακας. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν προς οικονομική ενίσχυση, του νέου στόχου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, που είναι η ανέγερση εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου. Στο χώρο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κόβουν τα μαλλιά τους  από κομμωτές που θα βρίσκονται στο χώρο. Επίσης θα διεξάγεται δειγματοληψία για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δοτών.

Send this to a friend