Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Ο γάμος στην Λάρνακα που μετατράπηκε σε αθηναϊκή πίστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO
Ο γάμος στην Λάρνακα που μετατράπηκε σε αθηναϊκή πίστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO

Ο γάμος στην Λάρνακα που μετατράπηκε σε αθηναϊκή πίστα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO

Ο γάμος του λαμπερού ζεύγους μετατράπηκε σε αθηναϊκή πίστα, αφού ηχηρά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας κατέβηκαν στην Κύπρο για τον γάμο.

Ο Αντρέας και η Έλενα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Παναγία των Αμπελιών στην Αραδίππου και ακολούθως ξεκίνησε το γλέντι σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων της επαρχίας Λάρνακας.

Παρέλαση ονομάτων από νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας βρέθηκαν στον γάμο του ζεύγους που διασκέδασαν στην υγειά των νεονύμφων, αφού ο γάμος ήταν της αδελφής του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Πίττα από το Birmingham της Αγγλίας.

Και αν διερωτάστε ποιοι έχουν παντρευτεί και έχει περάσει όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα από τον γάμο τους, ο λόγος ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Πίττας. Ο αδελφός της νύφης κινείται στον χώρο των καλλιτεχνών, με τα γνωστά Greek Star events στην Αγγλία, και έχεις γνωριμίες στον χώρο.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 4 το πρωί. Στην πίστα πρώτη ανέβηκε η ταλαντούχα Κύπρια Μικαέλα Χατζηεφραίμ και ακολούθησε ο Ροδίτης Νίκος Γιάννου, γνωστός στο νησί μας από την παρουσία του σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος έβαλε φωτιά στην διασκέδαση όταν ανέβηκε στην πίστα.

Ο Πάνος Καλίδης τραγουδούσε ασταμάτητα για τρεις ολόκληρες ώρες και οι καλεσμένοι κυριολεκτικά έζησαν μεγάλες στιγμές με τις επιτυχίες του καλλιτέχνη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εμφάνιση του Λουκά Γιώρκα, ο οποίος απογειώθηκε από τους καλεσμένους, μιας και είναι συγχωριανός του ανδρογύνου.

Ο Λουκάς Γιώρκας τραγουδούσε μεχρι η ώρα 4 το πρωί με τους καλεσμένους να αγνοούν ότι ξημέρωνε η Δευτέρα, επομένως μια εργάσιμη μέρα και δεν κατέβαιναν από την σκηνή.

 

 

 

 

Πηγή : Tothemaonline

Send this to a friend