Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γυαλιά, καρφιά και πολλές ζημιές στο Μακάρειο  (ΦΩΤΟ)
Γυαλιά, καρφιά και πολλές ζημιές στο Μακάρειο  (ΦΩΤΟ)

Γυαλιά, καρφιά και πολλές ζημιές στο Μακάρειο  (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα Δόξα-Ανόρθωση για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος μας, οι υπεύθυνοι του Μακαρείου σταδίου διαπίστωσαν με το που πήγαν στο γήπεδο, ότι νυχτοβάτες έκαναν τεράστιες ζημιές στο στάδιο.

Γυαλιά, καρφιά και μεγάλες σπόντες στον αγωνιστικό χώρο, σπασμένα καθίσματα και συνθήματα στους τοίχους που γράφουν “Μαχητές”, ήταν μερικές από τις ζημιές που έγιναν στο στάδιο. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ με μήνυμα του στο facebook καλεί όλους τους υγιείς φιλάθλους να μαζευτούν στο Μακάρειο στάδιο για να ξεκινήσει το καθάρισμα του αγωνιστικού χώρου, αφού είναι προφανές ότι έτσι δεν μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης δείχνουν με αυτό τον τρόπο τη στάση τους για την κάρτα φιλάθλου.

Το μήνυμα του Κλεάνθη Γεωργιάδη:

“Δολιοφθορές στο Μακάρειο. Αντιστεκόμαστε στην Βία. Επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι ψες το βράδυ προέβησαν σε δολιοφθορές στο Μακάρειο στάδιο, και επειδή για να διεξαχθεί ο αγώνας απόψε πρέπει να καθαριστεί το γήπεδο από τα γυαλιά, καρφιά, βίδες κλπ, ΚΑΛΟΥΜΕ τους υγιείς φιλάθλους όπως μαζευτούμε στο Μακάρειο για να το καθαρίσουμε. Συμμαχούμε και Αντιστεκόμαστε ενάντια στην Βία”.

Πηγή : Sportime

Send this to a friend