Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πέρα από 253 πτήσεις χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας
Πέρα από 253 πτήσεις χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Πέρα από 253 πτήσεις χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Χθες, μέρα κατά την οποία κορυφώθηκε η αεροπορική  κίνηση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, λειτούργησε άψογα το σύστημα και δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου των Αεροδρομίων Hermes, Αδάμος Ασπρής.

«Η αεροπορική κίνηση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας χθες που ήταν η ημέρα με τις περισσότερες πτήσεις, κύλησε ομαλά και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα», είπε ο κ. Ασπρής.

Χθες όλο το 24ωρο, σύμφωνα με τον κ. Ασπρή, εκτελέστηκαν 253 πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, που αντιστοιχούν σε 47.000 αεροπορικές θέσεις. Η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο Πάφου, ανέφερε, κορυφώνεται την Τετάρτη 22 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, «αναμένεται να πραγματοποιηθούν 100 πτήσεις που αντιστοιχούν σε 19.000 αεροπορικές θέσεις».

Χθες την ημέρα με την υψηλότερη αεροπορική κίνηση ολόκληρης της χρονιάς, «πραγματοποιήθηκαν συνολικά 329 πτήσεις από και προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 61 χιλιάδες αεροπορικές θέσεις».

Πολλοί ήταν οι επιβάτες που χρησιμοποίησαν χθες τα 74 συστήματα Boarder Xpress, που βρίσκονται εγκατεστημένα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend